Un, su, tuz, şeker, yumurta, sıvıyağ, maya kullanılarak hepsi mix haline getirilir. 5 dk yavaş, 10 dk hızlı olacak şekilde karıştırılıp kıvam verilir. Hamur tezgaha alınarak yuvarlak beze halinde parçalar yapılır, ortasına içeriğe göre malzeme konur (peynir, zeytin vs.). Elle açılır ve hamur işlenir. Mayalandırma işlemine geçilir, bu işlem yaklaşık 35 dk sürer. Sonrasında pişirmeye hazır olarak fırına gönderilir. Sade, peynirli, dereotlu olarak üretilmektedir.
Un, su, tuz, şeker, yumurta, sıvıyağ, maya kullanılarak hepsi mix haline getirilir. 5 dk yavaş, 10 dk hızlı olacak şekilde karıştırılıp kıvam verilir. Hamur tezgaha alınarak yuvarlak beze halinde parçalar yapılır, ortasına içeriğe göre malzeme konur (peynir, zeytin vs.). Elle açılır ve hamur işlenir. Mayalandırma işlemine geçilir, bu işlem yaklaşık 35 dk sürer. Sonrasında pişirmeye hazır olarak fırına gönderilir Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade, peynirli, dereotlu olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.